fbpx

ДРЕВНА МИШОЛОГИЈА

У Градском биоскопу 28. и 29. октобра од 18.00 часова биће приказан анимирани филм „ДРЕВНА МИШОЛОГИЈА“, синхронизован на српски језик.

Дужина трајања филма: 95 мин

Држава/Година: ФРА/2022

Жанр: анимирани, комедија, авантура

Режисер: Давид Ало, Ерик Тости, Жан-Франсоа Тости

Глумци: Милена Моравчевић, Владимир Марковић Лоонеy, Владан Милић, Милан Антонић, Огњен Дрењанин, Ђурђина Радић, Марко Мрђеновић, Бојан Хлишћ

Цена улазнице је 350 динара.

Карте у продаји на благајни биоскопа на дан пројекције од 17 часова.

САДРЖАЈ

На далеки пут у древну Грчку нас води млада и паметна мишица Пати која је одувек желела постати хероина. Пати, уз мачка Сема, старог хероја Џејсона и Аргонаута, дружине хероја из грчке митологије, креће у одважну потрагу како би становницима Јолкуса пружила помоћ у изради кипа грчког бога мора – Посејдона. Јолкус краси споменик Зевсу, али не и Посејдону, што у њему ствара страшну љубомору која прелази у бес. У жару љутње Посејдон становницима Јолкуса одузима златно руно, које им осигурава срећан и лагодан живот, дајући им рок до када морају изградити и његов споменик. У пустоловини живота храбра се мишица суочава са најбизарнијим и најопаснијим створењима из овог доба митологије. Забавна авантуристичка прича намењена је целој породици.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *